Upp till två års garanti
Leverans inom hela Sverige
Professionell rådgivning
Originale B&O serienummere
Varukorg  

Inga produkter

0,00SEK kr Frakt
0,00SEK kr Totalt

Till kassan

Nyhetsbrev
Det finns 7 produkter.

BeoVision TV erbjuds på nätet

Här hittar du de allra senaste TV-modellerna från Bang & Olufsen, inklusive klassikerna BeoVision 10 och BeoVision 11. Alla typer av TV-tittare ska hitta något som passar just dem och vi vill erbjuda det där lilla extra.

Fokus ligger på tidlös design, exklusiva materialval och en ypperlig ljud- och bildkvalitet. Till skillnad från de flesta TV-apparater i formgjuten plast använder sig B&O till största del av stål och aluminium för en lyxigare känsla.

Unikt underhållningssystem med BeoVision TV

Koppla ihop din TV med resten av våra produkter och skapa ditt alldeles egna unika underhållssystem. Med B&O's unika link-system kan du nämligen skapa ett individuellt system av ljud och bild i ditt hem, och allt styrs med en enda fjärrkontroll. Detta gör att du får en otrolig TV-upplevelse som gör att du kan njuta till fullo av ditt favoritprogram, sport eller serie.

Den bästa servicen

När du handlar hos oss på BeoXperten vill vi att du ska uppleva vår stora passion och kunskap för B&O, och vårt mål är att ge våra kunder bästa möjliga service. Du kan kontakta oss via telefon 076 016 18 77 eller sticka ett e-mail till oss info@beoxperten.se.