Upp till två års garanti
Leverans inom hela Sverige
Professionell rådgivning
Originale B&O serienummere
Varukorg  

Inga produkter

0,00SEK kr Frakt
0,00SEK kr Totalt

Till kassan

Nyhetsbrev

Garanti och säkerhet

Din garanti

Hos BeoXperten vill vi endast ha nöjda kunder och vi säljer därför bara produkter som fungerar 100%. Alla begagnade produkter är servad och eventuellt reparerade innan försäljning.

Om det mot förväntan skulle finns fel på våra begagnade produkter lämnar vi upp till 2 års full garanti. På reparationer utfört genom oss lämnar vi 6 måneders full garanti.

För nya produkter gäller naturligtvis de generella bestämmelserna om garanti.

Varför köpa med garanti?
Vi säljer självklart bara B&O produkter, som det fortfarande går att fixa om de går sönder. Alla nyare B&O produkter går normalt att fixa, men du får vara uppmärksam på att det ibland kan bli en väldigt kostsam affär om du t.ex. köper från en privatperson utan garanti.


Din säkerhet

Hos BeoXperten gör du en säker handel. Vi har naturligtvis tillstånd från polismyndigheten i Skåne i överensstämmelse med lagen om handel med begagnade varor.

Alla som säljer begagnade Bang & Olufsen produkter till oss får visa upp giltig legitimation samt fylla in ett undertecknat dokument där de garanterar att produkterna är tillkommit dem på lagligt sätt.

Vi köper endast produkter med original B&O serienummer.

Om det finns misstanka om brott (våldsamt förstörda produkter, produkter utan serienummer/borttagen serienummer eller likande) kontaktar vi polisen.

Är det inte tillräckligt att se original kvitto?

I dag är det tyvärr väldigt lätt att kopiera eller göra falska kvitton som är helt lik originalen, och det är ett växande problem. Om du som privat handlar med annan privatperson for du naturligtvis värdera om du litar på den som du är på väg att göra affär med. Observera om priset är ovanligt lågt eller om grejorna är trasiga eller saknar original serienummer!!